ProactveBG

Фирма „Проактив БГ” ООД притежава 10-годишен опит в проектирането, изработката и монтажа на алуминиева и PVC дограма, фасадни системи и облицовки.

проактиве_baner_02

В работата си използваме профили, обков, стъклопакети, аксесоари и крепежни елементи само от реномирани български и чуждестранни производители, които притежават пълен комплект сертификати за употреба в Европейския съюз. По този начин постигаме пълно съответствие между изискванията на клиентите и качеството на крайния продукт. 60-месечната гаранция при правилна експлоатация, която предоставяме за изработените елементи, е най-реалният показател за нашата работа.

Тъй като процесите в строителния сектор се подчиняват на своя собствена динамика и през различните периоди една или друга група материали получават по-широко разпространение в зависимост от пригодност, по-лесно боравене и поддръжка, съвременни тенденции и т.н., винаги може да се обръщате към нас за точна консултация и съвет. От друга страна всеки проект се стреми да бъде уникален, да се отличи от общата маса, да остави собствен отпечатък – в такъв случай ще се изненадате колко иновативно  може да подходим към отделните детайли.

Производствената ни база се намира във Варна, България – удобен сухопътен и морски транспортен център и район с богати строителни традиции.

Изпълнените от нас проекти представляват както жилищни, обществени, стопански и бизнес сгради, така и представителни сгради от голямо национално значение като новите пътнически терминали на Летище Варна и Летище Бургас.


Varna Airport New Passenger Terminal

Burgas Airport New Passenger Terminal

За да получите по-точна информация за осъществяваните от нас проекти, разгледайте разделите в сайта или ни пишете тук

PROACTVE-BG


хл.

хл.

хл.

Очаквайте информация за предстоящи и текущи проекти