Аl.Пр.Rey

ProactveBG


Reynaers Home Page

Reynaers Concept System® 68 (CS 68) е универсална система за прозорци с добри характеристики за устойчивост, топлоизолация и сигурност.

Налични са няколко стила на профилите, подходящи за различни архитектурни дизайни: „Functional“, „Renaissance“, „Softline“ и „Hidden Vent“..

CS 68 включва пълен набор от решения за всички типове отваряния навън и навътре и е съвместима с вентилационните елементи Ventalis.

Системата осигурява високи нива на противовзломна защита (клас 2 и 3).

Reynaers CS 68

Reynaers Concept System® 77 (CS 77) е система за прозорци, която отговаря на високите изисквания за топлоизолация, устойчивост и защита. Уникалната концепция на системата я прави подходяща и за троен стъклопакет, което заслужено е довело до получаване на сертификат от Swiss Minergie® за сгради с ниско енергийно потребление.

Reynaers CS 77 PS 01

Reynaers CS 77 PS 01

Reynaers CS 77

Коефициентът на топлопреминаване за типа HI+ е под 1.7 W/m2K за прозорци със стандартно отваряне.

Показателите за звукоизолация, водоустойчивост и ветро –
устойчивост на системата, както и за по-специфични приложения (например при необходимост от огнеустойчивост и блиндиране), отговарят на най-строгите европейски стандарти.

Системата предлага различни нива на противовзломна
защита (клас 2 и 3).

За да се впише успешно в различни архитектурни стилове, системата предлага няколко дизайна: „Functional“, „Renaissance“ и „Hidden Vent“.

CS 77 включва пълен набор от решения за всички типове отваряния навън и навътре. Възможността за комбиниране с врати CS 77, системи за плъзгане CP 130 и вентилационни елементи Ventalis, превръща системата в изключително подходяща за различни архитектурни концепции, включително и за такива с високи изисквания към сигурността.

Reynaers Concept System® 104 (CS104) е иновативна система за прозорци с отваряне навътре, предназначена да увеличи комфорта и да намали използването на енергия до минимум.

Високите топлоизолационни нива (Uf до 0.88 W/m2K) се постигат от патентована технология, при която изолационните ленти с повишена устойчивост са комбинирани със специална пяна за избягване на допълнителни манипулации при производството на прозоречните елементи. Това гарантира високо качество на сглобените продукти, приложимо към енергийно ефективни („пасивни“) конструкции.

Специално разработени уплътнения осигуряват висока степен на водоустойчивост и ветроустойчивост, което прави системата подходяща за използване в по-сурови условия, като крайбрежни райони или високо надморско равнище.

Увеличената ширина на профила от 104 mm. допринася за устойчивостта на елементите, позволяващо използване на по-големи размери, дори и при употреба на троен стъклопакет..

Системата се съчетава идеално с вратите от серията CS 104. В допълнение серията предлага няколко нива на противовзломна защита (клас 2 и 3).

 
Reynaers CS104
Reynaers CS104
Reynaers CS104