Ал.ЗГ.REYNAERS

ProactveBG


Reynaers Home Page


Thermo Roof 200

Thermo Roof 200


Зимните градини от топлоизолирани алуминиеви профили “Reynaers“ предлагат разнообразни възможности за дизайн и стил. Например системата “Functional“ е с модерен и изчистен, но същевременно елегантен външен вид, докато “Orangerie” създава традиционно, “викторианско” усещане. За “по-романтичните” строителни стилове съществува системата “Renaissance”. Също така се предлагат и системи за навеси и тенти за целогодишно ползване срещу вятър и дъжд.

Системата за зимни градини “Thermo Roof 200″ от топлоизолирани алуминиеви профили дава възможност за различни варианти за външния вид на покрива. В зависимост от дизайна на зимната градина, конструкцията може да бъде точно съобразена с нуждите на клиента. Вътрешността на конструкцията има минималистичен изглед, а водосточните тръби са налични в три различни дизайна: “Renaissance“, “Functional“ и “Ellipse“.

Thermo Roof 200″ позволява вграждането на специални прозорци за вентилация, които по желание могат да бъдат с електрическо задвижване. В съответствие с изискванията за топлоизолация, уникалната концепция на системата я прави удачна за използване и на тройни стъклопакети. “Thermo Roof 200″ включва носещи греди, които са в състояние не само да поемат тежестта на подобно остъкление, но и да издържат на допълнително натоварване, например при обилен сняг.

Топло-изолационните показатели и перфектното комбиниране с прозорци, врати, а дори и със системи за отваряне с плъзгане и сгъване, превръщат “Thermo Roof 200″ в едно чудесно допълнение към всеки дом.