Немски профили Рехау (REHAU)


ProactveBG

Производството на PVC профили за дограма и фасади предствалява част от дейността на мултинационалната компания “Рехау”, чиито корени започват от едноименното немско градче. От екструдирането на първите PVC профили за прозорци през далечната 1958 година, компанията успешно развива този свой отдел, поддържайки очаквано високо ниво на качество и универсална приложимост на продуктите си. “Рехау” налага и няколко нововъведения и нови материали в производството си, с което поддържа една от водещите позиции в бранша.

Rehau Brillant-Design комбинира ефективна топлоизолация с многообразие в дизайна. Дали с ширина на профила 70 мм или 80 мм, системата е идеален компонент за ново строителство или саниране. Многобройните форми, цветове, декори и дизайнерски крила правят възможна индивидуалната изработка на прозорците.


Rehau Brillant-Design

Конструктивна ширина: 70 мм (опция: 80 мм).

Брой на камерите: 5 камери (6 камери).

Топлоизолация:
Uf= 1,3 W/m2K (със стандартна армировка)
Uf= 1,2 W/m2K (с термично разделена армировка)

Спестяване на енергия: до 56%.

Шумоизолация до Rw,P = 45 dB.

Защита от взлом: до клас на сигурност 3 (ENV 1627).

От енергийна гледна точка GENEO е най-добрата прозоречна система, която понастоящем е на разположение с конструктивна ширина 86 мм.

Специалното на GENEO е високотехнологичния материал RAU-FIPRO. Това е многослоен влакнест материал, който придава максимална стабилност на профила. Стоманената армировка, която принципно е необходима за осигуряване на стабилност, отпада в 90% от приложенията. По този начин GENEO гарантира най-добрите стойности за топлоизолация, тъй като липсата на стомана води до отпадане на термичните мостовете.


Rehau Geneo

Конструктивна ширина: 86 мм / средно уплътнение.

Брой на камерите: 6 камери.

Топлоизолация: Uf до 0,86 W/m2K.

Спестяване на енергия: до 76%*.

Шумоизолация: без стоманена армировка до Rw,P = 47 dB (с остъкление Rw = 50 dB).

Защита от взлом: до клас на защита 3, до клас на защита 2 без стомана.

С GENEO се преизпълняват значително дори и изискванията, които се поставят с Наредбата за пестене на енергия (EnEV). Същевременно прозоречната система предлага оптимални предпоставки за дизайн и комфорт – без да се налага да се правят компромиси с топлоизолацията.